DC-Universe

dc-universe
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Facebook
Latest topics
Tim xx Starfire×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Hétf. Okt. 05, 2015 9:59 pm

Tim xx Starfire×××××××××××××××
Starfire Szer. Szept. 09, 2015 5:47 pm

We are Grounders×××××××××××××××
Vendég Szer. Aug. 26, 2015 2:09 pm

The Change×××××××××××××××
Vendég Vas. Aug. 02, 2015 11:53 am

Agent of Shield×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Kedd Júl. 14, 2015 8:39 pm

Hiányzásnapló×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Pént. Júl. 03, 2015 11:19 am

Aktuális kalandok×××××××××××××××
Admin Hétf. Jún. 22, 2015 2:20 pm

Nanda Parbat - a Démonok feje előtt×××××××××××××××
Ra’s al Ghul Pént. Jún. 19, 2015 7:03 pm

Palmwoods - where your dreams come true×××××××××××××××
Vendég Csüt. Jún. 18, 2015 2:44 pm

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szer. Május 27, 2015 9:29 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Leon Barrett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hello, Darling! You can call me
Leon Barrett
avatar
×× postok : 7
×× hírnév : 0
×× csatlakozás : 2015. May. 25.
×× foglalkozás : Who knows?
×× beállítottság : "Good side"


 #1•• TémanyitásLeon Barrett   Hétf. Május 25, 2015 7:09 pm

Leon Barrett
Leon ×× 24 ×× Anti-Hero ×× play by

Képesség:A képességeinek kulcsa a narancs erőgyűrű, mely felhúzás után aktiválódik. Használóját egy narancssárga aurával borítja be, mely repülési képességet, gyorsított regenerációt, és alkalom adtán fénytörési képességet (avagy láthatatlanságot) ajándékoz neki. Az erőgyűrű mozgató érzelme a kapzsiság, és az irigység, mely, ha mélyen beburkolja használója szívét, csak akkor fejti ki igazán teljes erejét. Képes egyúttal az energiaformázásra, kilövésre, és teremtésre is, melynek csak a képzelete szabhat határt. A narancs erőgyűrű birtokosának energiája az egyik legerőteljesebb; ha ereje teljében van, könnyedén túlszárnyalhatja a többi gyűrű energiájának kapacitását. Egyedi tulajdonsága az identitáslopás. Aktiválása egyszerű, csupán csak a gyűrű fényével kell rávilágítani az „elfogyasztandó” áldozatra, s ilyenkor a személy mély kómába esik, s csak akkor ébred fel, ha a képesség használója megszakítja a képességét. A használati idő alatt a gyűrűhasználó képes lesz felvenni az elfogyasztott áldozat alakját, s valamennyi rövidtávú emlékét is képes ezzel átvenni. Az ébredés után ezek az emlékek már nem lesznek megtalálhatóak az áldozat elméjében. A gyűrű fénye felébreszti mindenkiben a kapzsiság érzését, s növeli azt. Gyengesége, hogy ha a használó valami miatt elveszíti az irigységét, vagy a kapzsiságát, nem lesz képes használni a képességeit, s a gyűrűt. A gyűrű intenzívebb használata után 24 órán keresztül nem lesz képes újra aktiválni képességeit.
Ismerd meg a jellemem
Az emberek kapzsik. Ez teszi őket emberré.

Első ránézésre talán egy karizmatikus fiatalembernek tűnhet, ám ha valaki hosszabb időt eltölt vele, hamar rájön, hogy ez nem igaz. Még ha nem is tudod pontosan mi az, mégis úgy érzed, hogy valami nem stimmel ezzel az illetővel. De vajon mi?
Ő is ugyanolyan ember, mint te vagy, én...
Türelem, magabiztosság, és céltudatosság jellemzi. Azonban, ö kissé másképpen látja ezeket a tulajdonságokat. Türelemre van szükség ahhoz, hogy valakinek a bizalmába férkőzz, hogy megszerezd, amit akarsz... A magabiztosság, biztos kiállással, egy biztató mosoly kíséretében pedig megnyerővé tesz mások szemében.
Ezek segítik céljai elérésében. Hogy mik is ezek a célok pontosan? Legyen szó, munkalehetőségről, érdekkapcsolatokról, vagy akár egy-éjszakás kalandokról. Mindig csupán a saját érdekeit látja maga előtt. Önzősége miatt pedig nem is gondol bele a másik helyzetébe. A színészi képességeinek hála az évek során sikerült kidolgoznia egy tökéletes maszkot, amit a nap huszonnégy órájában visel, csupán egy maréknyi tulajdonsága van, amelyet sosem titkolt, ezek közé tartozik a perverzitása.
A szavai valójában üresek, nem gondolja komolyan, ha valakitől bocsánatot kér, vagy megköszön valamit. Nem érez hálát, csupán elégedettséget. Nem szeret hosszabb vitákba bocsátkozni senkivel sem, időpocsékolásnak tartja.

Életem története
Leon ×× 24 ×× ---- ×× ----

Múlni nem akaró fejfájással, hunyorogva csoszogok el a konyháig, néhány percnyi próbálkozást, kísérletezést követően sikerült rájönnöm, hogyan működik a kávéfőző. Büntetni kellene azokat, akik ilyen ős öreg vackokat használnak. Rövid keresgélést követően még a bögrékre is rálelek az egyik szekrényben. Az első kezem ügyébe kerülő fenyőfamintás porcelánt alaposan elmosom, mielőtt még beletölteném az életet jelentő fekete folyadékot. A másikkal már nem vagyok ennyire figyelmes. Csupán kikapom, kitöltöm, és lépek is vissza a hálószobába velük. Ez amolyan reggeli rutin, amikor valaki másnál töltöm az éjszakát. Fáradt szemeimet az ágyon fekvő női testre szegezem. Hosszú szőke hajától nem látni az arcát. Talán ébren van. Talán nem... A szuszogása az utóbbira enged következtetni Csendben az éjjeliszekrényre rakom az italát, miközben a sajátomat kortyolgatom, és próbálok rájönni, hogyan is kerültem ide.
Hogyan is történt? Ki is ez a lány? Nem tudom...  Persze nem mintha annyira érdekelne, csupán egyike azoknak a személyeknek, akik némi szórakozás után szállást nyújtottak éjszakára. Legalább egy hete, hogy elköltöztem a korábbi lakásomból, és új lakhely után néztem. Az új lakótárs neve nem ugrik be, még az arcára sem emlékszem pontosan. Nem járok "haza". Csak ha már nagyon muszájnak érzem. Nincs semmi, ami ahhoz a házhoz kötne. Ami fontos az mindig itt van. A farmerom zsebében, egy ízléses bőrpénztárcában szunyókál. A kávé elfogyott, a lány pedig nem ébredt fel, még az öltözés közben csapott zajokra sem. A heves fejfájásom, és a földön heverő üres üvegeket látva, nem meglepő. Ha ezeknek legalább a felét múltéjszaka itta meg akkor talán készíthetnék egy vödröt az ágya mellé. Ez lehetne a napi jó cselekedetem...

Elmosogattam, összepakoltam a holmim, és becsuktam magam mögött az ajtót, ezzel örökre elbúcsúztam Csipkerózsikától. Nem érzek lelkiismeret furdalást. Nincs miért. Minden, ami történt, az ö szabad akaratából történt. Hülye lennék visszautasítani néhány üveg jó italt, és szállást. Ugyan a fürdőszoba hagyott némi kívánni valót maga után, de összességében elégedettnek kellene lennem. Az vagyok? Azt hiszem. Néha úgy érzem, hogy pénzt kellene szednem a társaságomért. Akár főállásban is lehetnék bárkinek a jó társasága, hiszen ki ne szeretne gondoskodni rólam? Egy halk kuncogás hagyja, el a torkom miközben köszönök az egyik környékbeli idős hölgynek, akivel valami oknál fogva gyakran összehoz a sors. Vajon mit gondolna rólam akkor, ha bepillantást nyerhetne a tökéletes álcám alá? Vajon ugyanezzel a mosollyal fogadna minden reggel, amikor elsétálunk egymás mellett? Esetleg megvetne amiért, ilyen mértékben hajhászom az élvezeteket? Butaság. Mi oka lenne rá? Hiszen semmi rosszat nem tettem soha sem. Sőt ha úgy vesszük, kívánságokat teljesítek. Egy jó ember vagyok, aki mindenkinek segít. Ott van például Jace, aki szeret drága ajándékokat vásárolni. Vagy mondjuk Judy aki egyedül él, egy olyan hatalmas házban. Bármikor szívesen használom a kedvéért a fürdőszobáját, vagy veszem igénybe valamelyik ágyat néhány napra, hogy ne érezze magát magányosnak. Mindezt csupán önzetlenségből, nem kérek fizetséget egyiküktől sem a „szívességeimért”. Az érdekeiket tartom szem előtt. Egy hős vagyok!
Egy igazi hős…


//A gyűrű megszerzését ki fogjuk játszani, illetve köszönöm a segítséget a Zöldnek.  //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hello, Darling! You can call me
Starfire
avatar
×× postok : 63
×× hírnév : 0
×× csatlakozás : 2015. May. 15.
×× tartózkodási hely : Föld
×× foglalkozás : Hős
×× beállítottság :
×× : #2•• TémanyitásRe: Leon Barrett   Hétf. Május 25, 2015 7:25 pm

Elfogadva!

Először is üdv nálunk kedves Leon!
Másodszor pedig egy király lapot hoztál össze, remekül illik hozzád a gyűrű. Azt kell mondjam a lapod tömör gyönyör volt, nem volt túlspilázva, megmutattad, hogy egy igazi kaméleon vagy. De ez így van jól, mert a mai világban csak az éli túl aki alkalmazkodik a változásokhoz. Nyomás foglalózni, majd találd meg azt a gyűrűt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Leon Barrett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC-Universe :: Ami még kell :: Akik már a tagjaink :: Anti-heroes-