DC-Universe

dc-universe
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Facebook
Latest topics
Tim xx Starfire×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Hétf. Okt. 05, 2015 9:59 pm

Tim xx Starfire×××××××××××××××
Starfire Szer. Szept. 09, 2015 5:47 pm

We are Grounders×××××××××××××××
Vendég Szer. Aug. 26, 2015 2:09 pm

The Change×××××××××××××××
Vendég Vas. Aug. 02, 2015 11:53 am

Agent of Shield×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Kedd Júl. 14, 2015 8:39 pm

Hiányzásnapló×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Pént. Júl. 03, 2015 11:19 am

Aktuális kalandok×××××××××××××××
Admin Hétf. Jún. 22, 2015 2:20 pm

Nanda Parbat - a Démonok feje előtt×××××××××××××××
Ra’s al Ghul Pént. Jún. 19, 2015 7:03 pm

Palmwoods - where your dreams come true×××××××××××××××
Vendég Csüt. Jún. 18, 2015 2:44 pm

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szer. Május 27, 2015 9:29 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Clark Kent ~ Kal-El/Superman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hello, Darling! You can call me
Clark Kent
avatar
×× postok : 6
×× hírnév : 0
×× csatlakozás : 2015. May. 11.
×× tartózkodási hely : Metropolis
×× foglalkozás : Újságíró
×× beállítottság : Az inkább Lois asztala...
×× :


 #1•• TémanyitásClark Kent ~ Kal-El/Superman   Hétf. Május 11, 2015 9:07 pm

Clark Kent
Kal-El/Superman ×× 27 év ×× Hero ×× Tom Welling

Jellem: Apa és anya mindig igyekeztek a legjobbra tanítani, így eszerint nevelkedtem a Kent farmon. Azt hiszem, ennek tulajdonítható be az is, hogy mindig mindenben igyekszek mások segítségére sietni, ahol, és amiben csak tudok, és igencsak tud bosszantani, ha valami nem úgy sül el, ahogyan terveztem. Sokan naivnak tartanának, sőt tartanak is emiatt, de szeretek megbízni az emberekben, nyitott és segítőkész vagyok mindenki felé, illetve mindig igyekszem a legjobbat látni mindenkiben. Van, aki csodálja ezt, van, aki megveti. Többek között ez is egyike a sebezhető pontjaimnak, a másik ilyen pedig a barátaim és a családom. Lois, Chloe, és a többiek... értük bármit megtennék, és kész lennék minden egyes, akár a legapróbb követ is megmozgatni a bolygón azért, hogy ab biztonságukról gondoskodjak. Az empátiám és az együttérzésem miatt elég sebezhetőnek tűnhetek, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkiben feltétel nélkül megbízom. A bizalmamat ki kell érdemelni, viszont ha valakinek sikerül, és a barátomnak tekintem, azért bármikor kiállok, és bármit megteszek védelmének érdekében. Gyakran hozok áldozatokat, és sokszor inkább azt helyezem előtérbe, ami mások számára jó, semmint hogy magamra gondoljam. Ez is a szüleim egyik tanítása volt, így továbbra is eszerint élek. Bár nekem is megvannak a magam sötét foltjai. Apámat elvesztettem, méghozzá az egész az én hibám volt. Megmondta, hogy ne játsszak istent, figyelmeztetett, de én nem hallgattam rá, ez pedig az életébe került, amit sosem fogok megbocsátani magamnak. Viszont az emlékét sosem fogom elfeledni, ahogy azt sem, mire nevelt engem... segíteni fogok mindenkin, amíg csak futja az erőmből, ahol, s amikor csak szükség van rám.

Képesség: Mint Krypton szülötte, az én szervezetem is elraktározza a sárga Nap sugarainak energiáját, ebből nyerem az erőmet is. Immunrendszerem erősebb, mint az átlagé, jobban véd betegségekkel és mérgekkel szemben, továbbá gyorsabban is gyógyulok a Napnak köszönhetően, mint akárki más. A magas fizikai erő mellett bőröm sebezhetetlen, illetve képes vagyok szupersebességgel futni. A gravitáció sem akadály már újabban, ugyanis megtanultam, hogyan repülhetek. Ezek mellett érzékeim is felerősödtek az évek alatt. A szuperhallás mellett még olyan erőkkel rendelkezem, mint a mikrolátás, a hőlátás, röntgenlátás, és a fejlettebb tüdőnek köszönhetően ide tartozik még a szupererős fújás is.
Életem története
Gery ×× 19 ×× 4-5 év ×× nincsenek

Behunyom a szemem, és egy pillanatra csak élvezem, ahogy fülemben a szél süvítése hallatszik, de szuperhallásomnak köszönhetően még így is hamar elérnek hozzám, ilyen magasságban is a lent elterülő város lakóinak hangjai. Hallom az autókat, de ugyanígy hallom a járókelők szavait is. Hallom, amint egy nő telefonon veszekszik a férjével, egy taxis hosszú fékcsikorgás keretében állítja le az autóját, majd dühös kiabálásba kezd. Fejemet lehajtva élvezem a nap sugarait, és a szellőt, mely a vörös köpönyeget lebegteti. Szemeim aztán kipattannak, mikor pár utcával odébb meghallom a lövöldözést, és a bank riasztójának a zaját. Szinte kilőve indulok el a a hang irányába, végigrepülve az utca felett. Néha el-elcsípem, amint valaki odalentről felmutat az égre, egy-egy kíváncsi tekintet rám szegeződik, mások követnek is pillantásukkal, ahogy elhaladok felettük. Én viszont egyre csak gyorsítok, mindkét karomat előrenyújtva, kezeim ökölben, beveszek egy éles kanyart, majd pár pillanattal később lábaim földet érnek, ahogy leereszkedek a tűzvonal közepébe. A rendőrök szinte azonnal abbahagyják a lövöldözést, de még így is eldörren pár, mielőtt az utcára tényleges csend borulna. Én azonban nem zavartatom magam emiatt, hisz meg sem érzem, ahogyan a golyók lepattannak rólam. Mindkét fél döbbenten figyel engem, én pedig csak ekkor eszmélek fel: az, akire lőttek, nem lőtt vissza, hisz nincs is nála fegyver. Homlokomat ráncolva nézek rá, de a férfi arca egyszerre csak eltorzul az őt elöntő dühtől, és valamiféle elektromos energiahullámot lő felém. A villámok végigfutnak a testemen, a hullám pedig hátrasodor, lábaim így jószerével végigszántják a betont, amint pár métert hátrébb csúszok. Az áram nem sokat ártott, alig éreztem meg támadását, de ettől csak dühösebb lesz, mert a következő löketet már az egyik rendőr felé lövi ki. Több se kell nekem... ahogy elrugaszkodom a földről, és kinyújtott kezekkel a hullám felé lököm magam, minden a másodperc töredékére lassul le. Az ilyen pillanatokban pedig újra és újra előtör bennem, miken is mentem eddig keresztül... illetve miket éltem át, amíg eljutottam idáig.
Eszembe jut Smallville, az ott töltött idő... az, hogy nem mertem Lana közelébe menni, mert a nyaklánca megbénított minden egyes alkalommal. Pete reakciója, mikor megtudta, hogy a legjobb barátja egy földönkívüli, a második meteoreső... vagy épp a találkozás Lois-szal. De ugyanúgy befurakszik az emlékeim közé a Fantom Zóna, az, hogy a fantomok mellett Zoddal is meg kellett küzdenem. Eszembe jut apa... ahogyan kitántorog a pajtából, majd összeesik. Én kértem Jor-El segítségét az idő megváltoztatásához, és ez lett az eredménye. A halála az én hibám, mert önző voltam. Az erőmet minden és mindenki más fölé helyezve akartam cselekedni, semmissé tenni a múltat, de nem követem el még egyszer ezt a hibát. Ezután pedig felgyorsulnak a képek... bevillan előttem Kara arca, a küzdelem Brainiac-kel, Jimmy temetése, Zod száműzése a Földről... Darkseid. A gondolataim mindig visszatérnek ide. Kis híján az apokalipszis rászabadult a bolygóra, a sötét erő pedig majdnem győzedelmeskedett. Néha még így visszaemlékezve sem fér a fejembe, hogyan tudtam megállítani, csak azt tudtam, hogy meg kell. Milliárdok életéről volt szó, ez pedig erőt adott. Elegendőt a bolygó félretolásához.
Ahogy elegendőt ahhoz is, hogy több méternyi hosszúságban átszeljem a levegőt, majd a rendőr előtt álljak meg lebegve, mielőtt még a sugár elérhetné őt. A hullám így a mellkasommal találkozik. A villámok újra végigcikáznak rajtam, ezúttal a ruhámon ékeskedő "S" betűs címertől kiindulva. Most sincs rám nagyobb hatással a támadás, mint legutóbb. Megrökönyödve tapasztalja a rabló támadása sikertelenségét, arca ismét eltorzul. Bizonyára meteorfertőzött... konstatálom magamban, ahogy egy szempillantás alatt ott termek, és egy könnyed mozdulattal a bank falának lököm, véget vetve ámokfutásának. Az ájult férfit aztán felemelem, közlöm a rendőrökkel, hogy magam viszem el a Belle Reeve-be, hogy mielőbb egy biztosított cellába kerüljön.
- Köszönjük, Superman! - biccent felém az egyik járőr, majd kezet nyújt, én pedig mosolyogva viszonozom a gesztust, a kézfogást követően pedig újra levegőbe szállok, egyre magasabbra emelkedve, fülembe pedig nemsokára ismét a város hangjai tódulnak.
Metropolis csodálatos hangjai.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hello, Darling! You can call me
Lois Lane
avatar
×× postok : 23
×× hírnév : 4
×× csatlakozás : 2015. Apr. 25.
×× kereslek : My home, my love, my hero

×× tartózkodási hely : Metropolis
×× foglalkozás : Újságíró / Oknyomozó Riporter
×× beállítottság : Haláli
×× :


 #2•• TémanyitásRe: Clark Kent ~ Kal-El/Superman   Hétf. Május 11, 2015 9:30 pm

Elfogadva!

Nagyon tetszik, ahogy megragadod Clark karakterét, és hogy valóban ismered a sorozatot. Tartalmas, és egyben szépen meg lett fogalmazva az egész lap, öröm volt olvasni! El is kaplak egy játékra ( még jó sokra ) , ne is próbálj elfutni Razz Foglalóz, és zaklasd az embereket játékért ^^.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Clark Kent ~ Kal-El/Superman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC-Universe :: Ami még kell :: Akik már a tagjaink :: Heroes-