DC-Universe

dc-universe
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Facebook
Latest topics
Tim xx Starfire×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Hétf. Okt. 05, 2015 9:59 pm

Tim xx Starfire×××××××××××××××
Starfire Szer. Szept. 09, 2015 5:47 pm

We are Grounders×××××××××××××××
Vendég Szer. Aug. 26, 2015 2:09 pm

The Change×××××××××××××××
Vendég Vas. Aug. 02, 2015 11:53 am

Agent of Shield×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Kedd Júl. 14, 2015 8:39 pm

Hiányzásnapló×××××××××××××××
Tim Drake-Wayne Pént. Júl. 03, 2015 11:19 am

Aktuális kalandok×××××××××××××××
Admin Hétf. Jún. 22, 2015 2:20 pm

Nanda Parbat - a Démonok feje előtt×××××××××××××××
Ra’s al Ghul Pént. Jún. 19, 2015 7:03 pm

Palmwoods - where your dreams come true×××××××××××××××
Vendég Csüt. Jún. 18, 2015 2:44 pm

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (17 fő) Szer. Május 27, 2015 9:29 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 adam warren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hello, Darling! You can call me
Adam Warren
Adam Warren
×× postok : 7
×× hírnév : 2
×× csatlakozás : 2015. May. 17.
×× kereslek : •• my memories and my wife

×× tartózkodási hely : •• i don't remember
×× foglalkozás : •• lost
×× beállítottság : •• good
×× :


 #1•• Témanyitásadam warren   Pént. Május 22, 2015 11:56 am

Adam Warren
adie, addy ×× 28 ×× civilians ×× hugh dancy

Képesség: Nem rendelkezem semmivel, ami említésre méltó lenne, nem vagyok én nagyon erős,  vagy villám gyors, az érzékeim sem túl fejlettek, tehát nem vagyok különleges. Viszont tökéletesen elvesztettem minden emlékemet. Ez képességnek számít? Nem? Mindegy, én csak ebben vagyok más, de megeshet az is, hogy eszméletlen magas az IQ-m, vagy kivételes intelligenciával rendelkezem, csak ezek az emlékek elvesztek, és minden újra kell gondolnom.
Ismerd meg a jellemem
How was my funeral?

Nem tudom milyen voltam, nem emlékszem, de azt tudom, hogy mit mondanak rólam. Azt mondják, hogy egy egészen magának való fazon voltam, aki a könyvekbe bújt, de ha megszólalt, akkor már magabiztos volt, talpra esett, és mindig tudta mit kell mondania. Erős magabiztos férfi, aki a bajban azonnal ugrott és mindenkit védett, akit szeretett, és akinek erre szüksége volt. Elvileg ezért is álltam rendőrnek, hogy segíthessek az embereken, hogy én legyek az aki majd megmenti őket. Azt hiszem ez már elképzelhetetlen. Persze, lehet, hogyha olyan helyzet alakulna ki, amikor bátornak kell lennem, lehet meg tudnám tenni, ki tudnék állni, és megvédeni azt akit szeretek. Akit szeretek... ha tudnám, hogy ki az, akit igazából szeretek, aki megdobogtatja a szívemet. Egyszerűen a saját nevemre nem emlékeztem mikor felkeltem, sőt arra sem, hogy mi történt. Igaz, hogy most már kezdenek derengeni a dolgokat, de amilyen ember voltam, olyan már sohasem leszek.
Most már inkább igaz rám az a jelző, hogy magamba fordult, és a könyveim a mentsváraim, ahova menekülök, ha valamit éppen nem értek. Megtartom magamnak a véleményem, egészen addig, amíg valaki nem kérdez, de aztán pillanatok alatt zavarba is jövök, és csak összevissza magyarázok, mint aki azt se tudja hol van. Sokszor igaz is, az utak sem olyanok, mint amilyennek lenniük kellene, mindegyik olyan végtelennek tűnik. El vagyok veszve teljesen, és ha nem lenne az a bizonyos nő mellettem, szerintem még a saját lakásomban is orra buknék, egy olyan kis asztalban, ami évek óta ott van. De legalább arra emlékszem, hogy állatbarát vagyok.
Életem története
user neve ×× kor ×× tapasztalat ×× multik

Szemeimet megdörgölöm, ahogy a szemüvegemet kicsit feljebb tolom. Érzem, hogy az álom kezd elnyomni, hogy nem tudok sokáig ébren maradni, de azért igyekszem nem ülve, egy asztalnál és a kislámpa fényénél elaludni. Csend honol a házban, pedig nem vagyok egyedül. Tudom, hogy egy csodálatos nő fekszik egy emelettel feljebb a hitvesi ágyon, ami egyébként mindkettőnkké. A mi ágyunk, ahol a kettőnk illata lengi körül a lepedőt, és a párnát, ami az én fejem formáját vette föl. Emlékeznem kellene erre, tudnom, hogy az a nő, arra vár ott fent, hogy mikor robbanok be újra az életébe, de nekem erről fogalmam sincs. Az orvos azt mondta, legyek olyan környezetben, ahol sokszor voltam. Az itthon van, és a kapitányságon, ahol dolgozni nem dolgozhatok, de ott kell járkálnom, hátha hirtelen megvilágosodom. Várják, hogy az a bizonyos villanykörte felvillanjon a fejem felett, de ez olyan, mint esőre várni a sivatagban. Lehet, hogy tévedek, lehet minden be fog ugrani hamarosan, hirtelen, egy nem várt pillanatban, de ezt még lehetetlennek érzem, nem hiszem, hogy ez megeshet, de mindegy. Mindenki hisz benne, ne akarom elrontani ezt.
Inkább alszom, az a legjobb ötlet... így fel is pattanok az asztaltól, a szemüvegem még gyorsan leveszem, aztán már el is battyogok a kanapéhoz. Jól körülölelem magam a takaróval, mert azért hűvös van, de gyorsan mély álomba merülök, most nem kell az altató, és nem érzem a változást, amikor a valós világból az álomvilágba kerülök.

Egy parkban vagyok, verőfényes nap van, hallani a madarak boldog csiripelését, és irigykedem rájuk, hiszen olyan csodálatos hangon szólalnak meg mind. Nem olyanok, mint a Kis hableányban a sirály, minden hang amit kiadnak tiszta és tökéletes. Nem sok ilyen jó dologgal találkozik az ember, ha olyan az élete, mint nekem, de van nekem is egy hasonlóan csodás személyem, aki a feleségem. Istenem, hogy mennyi örömet, tud okozni, egy nő az ember életében, meg persze nehézséget is, hogyha nem kezeljük jól a helyzetet. Egy feleséggel nem egyszerű, de nem is olyan nehéz, amíg az anyós nem szól bele a dolgokba. Mindig az anyós mindennek az oka, kivéve, ha van egy inas, mert akkor az inas csinálja rosszul a dolgokat. Oké, ez krimikben szokott lenne, hogy a bejárónő, vagy az inas a gyilkos, klisés, de mégis sokan meglepődnek, és csak ez a fontos.
Egy hangra kapom fel a fejemet, ami egy gyengéd nő is hang, nem mond sokat, csak annyit, hogy tudja mit tettem. Megfordulok, és egy kék szemű, barna hajú lánnyal találom szembe magamat, aki csak egy dolgot ismételget, néha kicsit hosszabban.
-Tudom mit tettél, mindenkinek elmondom. Tudom mit tettél, mindenkinek elmondom. - ezt ismételgeti, majd el is indul a nekem ellentéte irányba. Akaratlanul mozdulok utána, eszem ágában sincsen ártani neki, mégis megtörténik. Egy kés van a kezemben, efféle vadászkés, ami a vadak levágására használnak. Nem tudom, hogy került hozzám, de erősen markolom kemény borítását, mielőtt neki indulok. nem gondolkozom, csak lépdelek, míg egyet lépek, vagy egy métert meg is teszek, és a kés a lány torkánál van, és pedig lefogom. Nem tud mozdulni, innen már nincs menekvés, tudom. Könnyed mozdulattal vágom el a torkát, minden szó nélkül, a vér mindenfelé terjed, érzem, ahogy a meleg vörös anyag a kezemre folyik, és ellepi annak nagy részét. Az arcomra is került, sőt még a ruhámra is, hiszen a sugár mindenfelé megtalálta a maga útját. Arcomhoz érek azzal a kezemmel, amin nincs egy tiszta pont sem, és megtörlöm a homlokom, mintha valami indián törzsi festéket kennék fel magamra, pedig nincs így. Csak aztán emelem a kést a saját nyakamhoz, és megrántom.


Verítékben úszva riadok fel, és még a kanapéról is leesek, annyira megijedek. Majdnem minden éjjel, ez az álom kísért, és nem tudom miért. Lehet tényleg megöltem volna valakit? Miért tettem volna? Mit tud rólam, amit elakar mondani? Annyi nyitott kérdés van, amire biztosan tudom a választ, csak valahol az agyam legmélyebb zugaiban van elrejtve. Emlékezni fogok én arra valaha? Nagyon remélem, mert kezd erősen bűntudatom lenni, főleg, hogy még most is az orromban érzem a vér fémes szagát, és a lány arcára is tisztán emlékszem. Biztos, hogy láttam már, csak nem tudom hova tenni. Ahogy azt sem, hogy álmaimban mindig emlékszem arra, hogy mit érzek a feleségem iránt, de ébren már nem. Ez nem lehet normális, utána kell járnom mindennek, csak akkor nyugodhatok meg.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hello, Darling! You can call me
Jason Teague
Jason Teague
×× postok : 27
×× hírnév : 1
×× csatlakozás : 2015. May. 11.
×× kor : 35
×× kereslek : Lana Lang;; a fény az őrületem éjszakájában
×× tartózkodási hely : Smallville/ Metropolis mikor melyik
×× foglalkozás : Skizofrén bosszúálló
×× beállítottság : Dark Side fetisiszta
×× :


 #2•• TémanyitásRe: adam warren   Szomb. Május 23, 2015 7:09 pm

Elfogadva!

Nos, kedves Adam! Először is üdv köztünk, végre egy rendőr is erősíti az oldalon lévők sorait nem csak a sok rosszfiú! (Nem, mintha én nem lennék az Twisted Evil ) Sajnálom, hogy ilyen hányattatott sorod volt eddig; de tudod mit mondanak: a zsaru reflexek... Olyan ez, mint a biciklizés! Mit neked egy kis amnézia, egy-kettőre belerázódsz megint az egészbe hisz a tudatalattidban ott van minden akár egy winchesteren. Wink

Nem nézem a Hannibál sorozatot, de hatalmas piros pont a PB választásért ugyanis brit akcentus fetisiszta vagyok. :"D Ismerem a színész hangját, beszédstílusát és eskü az ő hangján és brittes kiejtéssel olvastam égig az előtörténetedet. A kidolgozottság hibátlan, örülök hogy halandó mezei emberben is láttál elég fantáziát és nem feltétlen akarsz képességekkel operálni. Az amnézia kijátszása illetve az emlékek felszínre hozása egy izgalmas feladat minden szerepjátékosnak - én magam is szeretem az ilyesmit, régebben volt is egy szívemhez igen közel került karakter aki hasonlóan hozzád átmenetileg amnéziás lett - úgyhogy mindenféleképpen figyelemmel foglak kísérni az oldalon való pályafutásod során.

Nem is szaporítom a szót tovább, inkább játékba engedlek! Amennyiben még nem tetted volna meg: foglald le Mr. Darcyt arcodnak és írd be magad a munkalistába is aztán nyomás a kollégákkal nyomozni a rejtélyes gyilkosságok után no meg persze utánam hisz én vagyok a sorozatgyilkos Muhaha !
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

adam warren

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC-Universe :: Ami még kell :: Akik már a tagjaink :: Civilians-